banner2

Gaziantep'li firmalar güneşten kendi enerjilerini üretiyorlar

HT Solar ve Generalsolar işbirliği gerçekleştirdi. Generalsolar son olarak farklı sektörlerde faaliyet gösteren 3 fabrikanın çatısı projesinde HT Solar panellerini kullandı.

Gaziantep'li firmalar güneşten kendi enerjilerini üretiyorlar
banner24

İstanbul Tuzla’daki fabrikasında yılda 800 MW güneş paneli üretim kapasitesi bulunan HT Solar ile birçok ulusal ve uluslararası firmanın kendi enerjisini üretmesine öncülük eden Generalsolar işbirliği gerçekleştirdi. Son olarak Gaziantep’te toplam 14.5 MWp, Kilis’te 2.0 MWp ve Kahramanmaraş’ta 550 KWp kapasiteli çatı tipi GES projelerini hayata geçiren Generalsolar, güneş panelini HT Solar’dan tedarik etti. 

FİRMALARA KAPSAMLI HİZMET VERİLİYOR 

Güneş enerjisi alanında 2013 yılından beri faaliyet gösteren Generalsolar, bu süre içerisinde proje geliştirme, tasarım, kurulum gibi hizmetleri üstlenerek çalışma ağını genişletti. HT Solar, partner firma Generalsolar işbirliği ile Türkiye’de yenilebilir enerji kaynaklarının gelişmesi için katkı sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Gaziantep’te Özkaplan Carpet için 5.5 MWp, Köksan Pet  ve Plastik için 4,2 MWp , Aslankaya Group için 2,4 MWp, Adnan AŞ için 1,4 MWp, Bilken Yumurta için 1 MWp olmak üzere toplamda 14,5 MWp kapasiteli; Kahramanmaraş’ta Marteks-Balsoy Tekstil Fabrikası için 550 KWp, Kilis’te ise Bayteks için 2 MWp kapasiteli projelere panel tedariki sağlandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER