banner2

Şanlıurfa'da 4 bin kişiye istihdam sağlayacak Gıda İhtisas OSB'de altyapı projeleri tamamlanıyor

Peltek, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin en önemli tarım üslerinden biri olan ve "GAP'ın başkenti" olarak nitelendirilen Şanlıurfa'da hükümetin hibe ve destek programları kapsamında devasa bir yatırım hizmete girdi.

Şanlıurfa'da 4 bin kişiye istihdam sağlayacak Gıda İhtisas OSB'de altyapı projeleri tamamlanıyor
banner24

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Halil Peltek, kentte 4 bin kişiye istihdam sağlaması planlanan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) altyapı projelerinin tamamlanma aşamasına geldiğini, yerli ve yabancı yatırımcıları kente beklediklerini belirtti.

Peltek, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin en önemli tarım üslerinden biri olan ve "GAP'ın başkenti" olarak nitelendirilen Şanlıurfa'da hükümetin hibe ve destek programları kapsamında devasa bir yatırımın daha hizmete girmeye hazırlandığına dikkati çekti.

Yatırımcıya ve iş verene birçok muafiyet ve teşvik imkanı sağlayacak Gıda İhtisas OSB'nin kurucu ortaklarının Valilik, Büyükşehir Belediyesi, Ticaret Borsası ve Ticaret Odası olduğunu hatırlatan Peltek, kentin kurum ve kuruluşlarının koordineli şekilde çalışma yaptığını dile getirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER