banner2

Trump ve eşi Melania Trump Koronovirüse yakalandı

ABD Başkanı Donald Trump, kendisi ile eşi Melania Trump'ın COVID-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Trump ve eşi Melania Trump Koronovirüse yakalandı
banner24

ABD Başkanı Donald Trump, kendisi ile eşi Melania Trump'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. ABD Başkanı Trump, COVID-19'a yakalandığını Twitter hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.

Açıklamasında Trump, "Bu gece First Lady ve benim COVID-19 testimiz pozitif çıktı. Karantina ve iyileşme sürecine hemen başlayacağız. Bu süreci beraberce atlatacağız." ifadelerini kullandı.

Trump, kısa süre önce, danışmanlarından Hope Hicks'in COVID-19 testinin pozitif çıkmasının ardından kendisi ile eşinin karantina sürecine başlayacağını açıklamıştı. Trump'ın yakın danışmanlarından Hicks, son dönemde ABD Başkanı'nın birçok seçim gezisinde yanında yer alan isimlerden biriydi.

Trump'ın doktoru: Başkan tedavi sürecinde görevini yerine getirebilecek durumda

ABD Başkanı Donald Trump'ın doktoru Sean P. Conley, Başkan Trump ve eşi Melaine Trump'ın COVID-19 testlerinin pozitif çıktığını, ancak her ikisinin de sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti ve Başkan  Trump'ın tedavi sürevinde görevlerini herhangi bir aksama olmadan yerine getirmeye devam edebileceğini bildirdi.



Doktor Sean P. Conley, Beyaz Saray Basın Sözcüsü'ne gönderdiği mektupta Beyaz Saray sağlık ekibinin ve kendisinin Başkan Trump ile eşini titizlikle izlemeye devam edeceklerini, Ülke'nin en büyük sağlık profesyonelleri ve kurumlarının sağladıkları desteği teşekkür ettiğini ifade etti.



 

Trump COVID-19'a yakalandı, piyasalar satışa geçti

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2020, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER