banner2

Kilis’te 20 milyon liralık yatırım yapacak ama OSB’de yer bulamıyor!

Kilis’te CNS Group Yönetim Kurulu Başkanı Taner Özyıldız, Kilis Organize Sanayi Bölgesi’nde yer bulmadığından dolayı yatırımlarından vazgeçmek üzere...

Kilis’te 20 milyon liralık yatırım yapacak ama OSB’de yer bulamıyor!
banner24

Kilis'te görev yapan gazetecilerle bir araya gelen CNS Group Yönetim Kurulu Başkanı Taner Özyıldız, yatırım yapmak için çalmadık kapı bırakmadığını belirterek, işlerin bu kadar zor ilerlememesi gerektiğini söyledi.

Kilis'te OSB Yönetim Kurulu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve siyasiler ile görüştüğünü ancak bir türlü bir sonuç alamadığını dile getiren iş insanı Taner Özyıldız, yapacağı yatırımın Kilis'e kazanç sağlayacağını belirtti.

Kilis'te asansör sektöründe ilkleri yaşatan firmanın genişleme ve büyüme ağında yer alarak istihdama ve katma değere katkı sunmaya devam etmeyi planladıklarını belirten CNS Group Yönetim Kurulu Başkanı Taner Özyıldız, "Hedefimiz Kilis Organize Sanayi Bölgesi'nde yedek parça üreten bir fabrika açmak. Ancak ne hikmettir ki yaptığımız tüm görüşmelerde olumsuz sonuç almanın sıkıntısı alamadık. Kilis'e 20 milyonluk büyük ve devasa bir yatırım yapacağımızın yanında en az 100 kişiyi istihdam etmeyi planlıyoruz. Ancak bizlere Organize Sanayi Bölgesi'nde yer olmadığı belirtiliyor. Kilis'in kalkınmasında ve gelişmesinde sanayinin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Gelen yatırımcıya yer yok denilerek ne amaçlanıyor" diye sordu.

Gazeteciler aracılığıyla yetkililere seslenen Özyıldız, "Ben Kilis'e yatırım yapmak istiyorum. İstihdama ve katma değere katkı sunmak istiyorum. Projelerimiz ve işimiz hazır" dedi. 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER