banner2

Emekliye bayram öncesi ödeme müjdesi

Kabine Toplantısı’nın ardından millete seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilerin zamlı maaş ve ikramiyelerinin bayram öncesinde ödeneceği müjdesini verdi. Erdoğan “Emeklilerimizin aylıklarında Ocak-Temmuz dönemi TÜFE oranını dikkate alarak yüzde 8,45 oranında artış yapıyoruz” dedi.

Emekliye bayram öncesi ödeme müjdesi
banner24

mhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilerin temmuz ayı aylıkları ile bayram ikramiyelerinin Kurban Bayramı öncesinde ödeneceğini belirtti. Külliye’deki Kabine Toplantısı’nın ardından millete seslenen Erdoğan, “Emeklilerimize bir müjde vermek istiyorum. Emeklilerimizin temmuz ayı emekli aylıkları ile bayram ikramiyelerini Kurban Bayramı öncesinde ödeyeceğiz. Yine emeklilerimizin aylıklarında Ocak-Temmuz dönemi TÜFE oranını dikkate alarak yüzde 8,45 oranında artış yapıyoruz. Böylece 12,7 milyon vatandaşımıza 12,3 milyar lirası Kurban Bayramı ikramiyesi olmak üzere toplamda 38 milyar liralık bir ödeme gerçekleştireceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde: Zamlı maaş ve ikramiyeler Kurban Bayramı öncesinde ödenecek

 OYNAT 00:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde: Zamlı maaş ve ikramiyeler Kurban Bayramı öncesinde ödenecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Emeklilerimize bir müjde vermek istiyorum. Emeklilerimizin Temmuz ayı aylıkları ile bayram ikramiyelerini Kurban Bayramı öncesinde ödeyeceğiz.' dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER