banner2

"Yerli üretim uçak motoru Dünyanın en iyisi"

Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla TEI'nin geliştirdiği yerli üretim uçak motorunun test edildiğini söyledi. Bayraktar, "Dünyada bu sınıfta açık ara en yüksek performans değerlerine sahip uçak motoru." dedi.

"Yerli üretim uçak motoru  Dünyanın en iyisi"
banner24

Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk BayraktarTwitter hesabından, TEI tarafından geliştirilen yerli üretim uçak motoruna ilişkin videolu paylaşımda bulundu.

"DÜNYANIN EN YÜKSEK PERFORMANS DEĞERİNE SAHİP"

Bayraktar, "TEI'nin geliştirdiği milli tasarım, yerli üretim uçak motoru. Dünyada bu sınıfta açık ara en yüksek performans değerlerine sahip uçak motoru. Nasıl derseniz; test ettik, kıyasladık... AKINCI ve Bayraktar TB3'e güç verecek! Atı alan..." ifadelerini kullandı.

SERİ ÜRETİM MOTORU DENENDİ

Test görüntülerinin bir ay öncesine ait olduğunu belirten Bayraktar, denenen motorun prototip değil, seri üretim motoru olduğunu kaydetti.

Selçuk Bayraktar'dan yerli üretim uçak motoruna ilişkin heyecanlandıran paylaşım: Dünyanın en iyisi
Selçuk Bayraktar'dan yerli üretim uçak motoruna ilişkin heyecanlandıran paylaşım: Dünyanın en <a href=1xbet iyisi" data-original="https://foto.sondakika.com/haber/2020/10/30/selcuk-bayraktar-dan-yerli-uretim-ucak-motoruna-13701155_9608_o.jpg" src="https://foto.sondakika.com/haber/2020/10/30/selcuk-bayraktar-dan-yerli-uretim-ucak-motoruna-13701155_9608_o.jpg" title="Selçuk Bayraktar'dan yerli üretim uçak motoruna ilişkin heyecanlandıran paylaşım: Dünyanın en iyisi" />

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER