banner2

Şahinbey OSB için ön talep başvuruları başladı

"Beş organize sanayi bölgesi (OSB) bulunan ve Kilis ile ortak kurulan OSB’nin dışında yeni bir OSB kurulması için kolların sıvandığı Gaziantep’te ön talep toplama çalışmaları başladı. 17 milyon metrekare kalan üzerine kurulması planlanan OSB’nin Cevizli, Çimenli ve Mülk mahallelerinde çeşitli parselleri kapsadığı ifade edildi."

Şahinbey OSB için ön talep başvuruları başladı
banner24

Gaziantep Valiliğinden yapılan matadorbet giriş açıklamada; “Türkiye’nin 3. büyük ilçesi olan Şahinbey ilçe sınırları içerisinde yeni bir organize sanayi bölgesi kurulması için ön talep çalışması başlamıştır” denildi.
17 MİLYON METREKARE
Açıklama şöyle; “Organize Sanayi Bölgesi kurulması istenilen bölge 17 Milyon metrekare alana sahip ve Cevizli Mahallesi, Çimenli Mahallesi ve Mülk Mahallesinde bulunan belirli parselleri içermektedir. 
ÖN TALEP ÇALIŞMASI BAŞLADI
Söz konusu alanla ilgili olarak istekli sanayiciler tarafından talep formlarının doldurulup 22 Ocak 2021 tarihine kadar Gaziantep Sanayi Odası, Gaziantep Ticaret Odası ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı’na teslim edilmesi gerekmektedir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER